Minotenk på Nytfestivalen i Bergen!

14

September , 2019

Hvilke dilemmaer kan ulike religiøse og kulturelle tilhørigheter medføre når vi snakker om seksualitet og seksuell helse?

Jomfruhinnemyten står sterkt i mange kulturer, og kan føre til alt fra frykt for fysisk aktivitet til frykt for celleprøve tatt med bomullspinne i skjeden. Hvor kommer myten fra og hvorfor og hvordan holdes den i live?

Negative holdninger mot homofili står sterkere i mange kulturer og religioner enn det som gjerne er de generelle holdningene til homofili i Norge – hvorfor har det seg sånn, og hva kan vi gjøre for å åpne opp trygge rom for å snakke om fordommer, usikkerheter og feilaktig informasjon?

Dette og mye annet vil vi samtale om i panelet bestående av medforfattere av boken iLove 2 – seksuell helse, utgitt av Minotenk våren 2019.

Panelet består av Aslı Altunøz, Daniel Abimael Skjerve Wensell og Fatema Al-Musawi. Marianne Støle-Nilsen er ordstyrer.

Arrangementet er en del av Nytfestivalen i Bergen, som arrangeres 13.-15. september 2019. Se fullstendig program og billettinformasjon på www.nytfestivalen.no.

En minoritetspolitisk tenketank som jobber med problemstillinger og utfordringer knyttet til det flerkulturelle Norge, og bidrar til økt kunnskap, forståelse og toleranse.

© 2019 Minotenk
Designet og utviklet av Ivar Simonsen

Kontakt

Følge oss