Minotenk på Nytfestivalen i Oslo!

15

November , 2019

Hvilke dilemmaer kan ulike religiøse og kulturelle tilhørigheter medføre når vi snakker om seksualitet og seksuell helse?

Jomfruhinnemyten står sterkt i mange kulturer, og kan føre til alt fra frykt for fysisk aktivitet til frykt for celleprøve tatt med bomullspinne i skjeden. Hvor kommer myten fra og hvorfor og hvordan holdes den i live?

Negative holdninger mot homofili står sterkere i mange kulturer og religioner enn det som gjerne er de generelle holdningene til homofili i Norge – hvorfor har det seg sånn, og hva kan vi gjøre for å åpne opp trygge rom for å snakke om fordommer, usikkerheter og feilaktig informasjon?

Dette og mye annet vil vi samtale om i panelet bestående av medforfattere av boken iLove 2 – seksuell helse, utgitt av Minotenk våren 2019.
Du møter: Lege og medisinfaglig forfatter Mariam Anjum, ungdomspolitiker og samfunndebattant Tamina Sheriffdeen Rauf, rådgiver i Minotenk Daniel Abimael Skjerve Wensell og samfunnsdebattant Fatema Al-Musawi møtes for å dele sine erfaringer og perspektiver.

Arrangementet er en del av Nytfestivalen i Oslo, som arrangeres 15.-17. november 2019. Se fullstendig program på www.nytfestivalen.no.

 

 

 

© 2019 Minotenk
Designet og utviklet av Ivar Simonsen

Kontakt

Adresse: Torggata 1, 0181 Oslo
E-post:  post@minotenk.no
Organisasjonsnr: 924 978 112

Følge oss