Diskriminering på arbeidsmarkedet er en hemsko for integrering i Norge og særlig innvandrere utenfor byene sliter med å få seg jobb. Gründerskap kan være en løsning.

Daglig leder i Minotenk, Linda Noor skriver i Dagsavisen 12.september om mangfold og gründervirksomhet. Hun argumenterer for at vi må se til blant annet Sverige og England, hvor innvandrere sterkere blir representert som vellykkede gründere enn i Norge. Man ser også at de har høyere sysselsetting blant ikke-europeiske innvandrere.

Norge har behov for gründere som snakker flere språk, har et internasjonalt nettverk, og ser spennende utfordringer der andre ser problemer. En av de sterkeste drivkreftene for innovasjon er mangfoldige team. Når personer med ulike personligheter, nasjonaliteter, alder og erfaring samles, så er det større sjanse til å finne på nye og lønnsomme produkter og tjenester.

 

Minotenk-skolen 2019 om gründerskap

 

Minotenk samarbeider med Startup Migrants for å lage Minotenk-skolen 2019. Som deltager får du være med på en intensiv helg hvor du kan utvikle din idé, lære å finne ut hvem din kunde er, og hva som kjennetegner gode gründerprosjekter. Gjennom spennende foredrag og intense workshoper får du en innføring i grunnleggende entreprenørskap, du blir introdusert for det omfattende oppstartmiljøet i Norge og får møte personer som kan hjelpe deg til å ta din idé til neste nivå. Hvis du er mellom 18 og 30 år kan du søke plass nå!

Søknadsfrist: 15. september

Dato: 01.11.19 – 03.11.19

Sted: Quality hotell Mastemyr

Overnatting og mat er inkludert.

For mer om Startup Migrants: https://startupmigrants.com

For spørsmål om Minotenk-skolen, send e-post til ellen@minotenk.no

Søk nå!

Foredrag og workshops

Kunne du tenke deg et foredrag eller workshop til din skoleklasse, ungdomsgruppe –klubb eller lignende om tematikken fra boken, så ta gjerne kontakt med oss.

Du kan lese mer om hvilke foredrag og workshops vi kan tilby her.

 

 

 

© 2019 Minotenk
Designet og utviklet av Ivar Simonsen

Kontakt

Adresse: Torggata 1, 0181 Oslo
E-post:  post@minotenk.no
Organisasjonsnr: 924 978 112

Følge oss