FEBRUAR, 2019

Minotenk-boken iLove 2 – Seksuell helse er rett rundt hjørnet! 

iLove 2 – seksuell helse er fylt opp med personlige og tankevekkende tekster om seksualitet og seksuell helse. Den forteller om dilemmaer og løsninger, om gleder og sorger, og om å finne sin egen identitet, og ta sine egne valg, i en verden med til tider motstridende forventninger.

Så enkelt. Så vanskelig.

iLove 2 er oppfølgeren til iLove – identitet og kjærlighet som vi ga ut i 2014. Den tok også opp enkelte perspektiver knyttet til seksualitet. Vi har reist mye rundt med boken og sett at det er et stort behov for enda mer nyansert, og aktuell kunnskap om seksuell helse og seksualitet som speiler hele befolkningen! Derfor har vi dedikert en hel bok til denne tematikken.

15 skribenter med ulik alder, kjønn, bakgrunn, religion, funksjonsevne og seksuell orientering deler sine personlige erfaringer og refleksjoner om seksualitet, kropp og selvbestemmelse. 

Bidragsytere: Fatema Al-Musawi, Asli Altunøz, Lisa Esohel Knudsen, Dona Gashi, Ida Hauge Dignes, Sara Hakeem, Eirik Husby Sæther, Zara Melyan, Noman Mubashir, Ibrahim Mursal, Linda Noor, Julie Ræstad Owe, Tony Sandset, Tamina Sheriffdeen Rauf, Daniel Abimael Skjerve Wensell

Fagtekster fra Mariam Anjum og Marianne Støle-Nilsen

Med intervjuer av Abid Raja, Kamzy Gunaratnam og Zahid Ali

Hold av 2. april (17.30-19.30) for lansering på Deichman hovedbibliotek! 

 

For spørsmål og andre henvendelser kontakt prosjektleder Julie Ræstad Owe på julie@minotenk.no eller 45 88 62 30.

 

Boken er laget med støtte fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet.

 

 

 

© 2019 Minotenk
Designet og utviklet av Ivar Simonsen

Kontakt

Adresse: Torggata 1, 0181 Oslo
E-post:  post@minotenk.no
Organisasjonsnr: 924 978 112

Følge oss