Minotenk-skolen 2019

Har du en ide om et produkt eller tjeneste du vil selge? Eller vil du kanskje jobbe i et gründerlag med andre? 

Norge har behov for gründere som snakker flere språk, har et internasjonalt nettverk, og ser spennende utfordringer der andre ser problemer. En av de sterkeste drivkreftene for innovasjon er mangfoldige team. Når personer med ulike personligheter, nasjonaliteter, alder og erfaring samles, så er det større sjanse til å finne på nye og lønnsomme produkter og tjenester.

 

Minotenk samarbeider med Startup Migrants for å lage Minotenk-skolen 2019. Som deltager får du være med på en intensiv helg hvor du kan utvikle din idé, lære å finne ut hvem din kunde er, og hva som kjennetegner gode gründerprosjekter. Gjennom spennende foredrag og intense workshoper får du en innføring i grunnleggende entreprenørskap, du blir introdusert for det omfattende oppstartmiljøet i Norge og får møte personer som kan hjelpe deg til å ta din idé til neste nivå. Detaljert program lanseres i august, men hvis du er mellom 18 og 30 år, så kan du søke om plass allerede nå.

 

Dato: 01.11.19 – 03.11.19

Sted: Oslo (detaljer annonseres senere)

Overnatting og mat er inkludert.

 

Søk nå!

Foredrag og workshops

Kunne du tenke deg et foredrag eller workshop til din skoleklasse, ungdomsgruppe –klubb eller lignende om tematikken fra boken, så ta gjerne kontakt med oss.

Du kan lese mer om hvilke foredrag og workshops vi kan tilby her.

En minoritetspolitisk tenketank som jobber med problemstillinger og utfordringer knyttet til det flerkulturelle Norge, og bidrar til økt kunnskap, forståelse og toleranse.

© 2019 Minotenk
Designet og utviklet av Ivar Simonsen

Kontakt

Følge oss