VIL DU FORANDRE VERDEN?

11-13

Oktober , 2019

Bli med på en inspirerende helg sammen med andre engasjerte unge fra Fredrikstad! 

Vi samarbeider med Fredrikstad kommune om en workshop-helg for unge mellom 16 og 25 år, helgen 11. til 13. oktober. Tema er demokrati, medborgerskap, engasjement og deltakelse som tema.

Vi ønsker å invitere unge, engasjerte mennesker mellom 1 til workshop for å lære å filosofere, argumentere og utvikle kritisk tenkning – og jobbe med hvordan man kan bruke sin stemme sammen med andre for å skape positive endringer i Fredrikstad-samfunnet.

En rekke forskjellige bidragsytere vil være innledere på workshopen, blant annet lærer og politiker Omar Samy Gamal, ildsjel og foredragsholder Francois Elsafadi, forfatter og slampoet Martine Næss Johansen og Lisa Cooper, sosial entreprenør og daglig leder i Catalysts.
Workshopen vil blant annet gi ungdommene verktøy for å analysere makt, bekjempe fordommer, øve skriveteknikk, hvordan få fram budskapet sitt, og jobbe sammen med andre for å nå et felles mål.

Alt er gratis (reise, overnatting/hotellopphold, mat og utstyr). Ingen forkunnskaper er nødvendig. Hvis man vil være med, må man delta hele helga.

Tid: Fredag 11. oktober klokka 15:00 til søndag 13. oktober 17:00.

Sted: Quality hotell Mastemyr

Pris: Alt er gratis..

Hvis du er interessert og vil melde deg på: https://forms.gle/bPDvM6ANbJ1oXXgb9. Det er få plasser, så her er det lurt å være rask…!

Hvis du lurer på noe, send en mail til ellen@minotenk.no.

En minoritetspolitisk tenketank som jobber med problemstillinger og utfordringer knyttet til det flerkulturelle Norge, og bidrar til økt kunnskap, forståelse og toleranse.

© 2019 Minotenk
Designet og utviklet av Ivar Simonsen

Kontakt

Følge oss