Minotenk-skolen

Gjennom Minotenk-skolen får unge, engasjerte mennesker opplæring i kronikkskriving, mediehåndtering og nettverksbygging.

Mediene har makt. Makt til å sette saker på agendaen og å slippe til stemmer i det offentlige ordskiftet. Derfor må de utfordres når representasjonen av mennesker med minoritetsbakgrunn i mediene er for lav. Det være seg som kronikkforfattere eller som kilder i nyhetssaker. Mangel på mangfold i mediene er et demokratisk problem som vi vil gjøre noe med, og vi inviterer deg til å bli med i arbeidet!
Minotenk tilbyr en intensiv kurshelg for deg mellom 18-30 år, spekket med praktisk kunnskap, diskusjoner og nettverksbygging. Et opplegg skreddersydd for deg som ønsker å styrke din og andres stemme i den offentlige debatten, og bidra til at flere med minoritetsbakgrunn blir hørt og sett på alle flater og temaer i mediene. Du vil møte kjente samfunnsdebattanter, de største mediehusene, folk fra kommunikasjonsbransjen og ikke minst andre samfunnsengasjerte kursdeltakere for læring og viktig nettverksbygging gjennom en hel helg.
Søknadsfrist og link til påmelding annonseres på Minotenk sin facebook-side i løpet av året. Følg oss på Facebook.

Tidligere kurs

Minotenk-skolen 2018!

Minotenk-skolen 2018!

En fantastisk kurshelg om media, makt og mangfold er for i år avsluttet. Vi har møtt en kunnskapsrik og engasjert gjeng – mennesker vi vet vil sette sine spor i mediene og andre arenaer i samfunnet fremover.

Klar for å søke?

Send oss din søknad på mail så tar vi kontakt med deg.

Om Minotenk

Om oss
Publikasjoner
Styret og ansatte
Minotenk skolen
Forfatterskolen
Arkiv

Følg oss

Finn oss

Torggata 1, 0181 Oslo