Lansering og panelsamtale: En vei ut? av Haboon Hashi

 

20

August , 2019

Debatter om islam beveger seg ofte utover grensene for anstendighet. Personlige tanker om tro og tvil er påvirket av sterk sosial kontroll og frykt for å miste fellesskap. Nå må vi skape rom for å ta harde debatter med innestemme. Derfor inviterer vi til lansering av Haboon Hashis nye bok ”En vei ut?” med påfølgende panelsamtale.

Boken gir en ærlig og naken beretning om tro, tvil og mot. Hvordan en selv tar del i å opprettholde fasaden, hva det gjør med ens psykiske helse og relasjonene rundt en, og hva som skjer når en del av ens identitet føles uverdig. Mer om boken her: https://minotenk.no/ny-bok-en-vei-ut-av-haboon-hashi/

Haboon Hashi vil samtale om boken med redaktør Ellen Reiss, før hun leder en samtale om mangfoldige relasjoner og opplevelser med islam. I panelet sitter Asli Altunøs, Abdirahman Hassan, Amina Bile og Tamina Sheriffdeen Rauf.

– Praktiseres islam likt på tvers av etnisiteter i Norge?
– Er det rom til å si at man tviler eller ikke tror?
– Har Norge påvirket ens praksis, og i så fall hvordan?
– Og har ens relasjon til Gud endret seg gjennom årene?

Så om du selv er muslim, har muslimsk bakgrunn, eller rett og slett er nysgjerrig, så håper vi at du tar turen innom Deichmanske Grünerløkka denne kvelden.

En minoritetspolitisk tenketank som jobber med problemstillinger og utfordringer knyttet til det flerkulturelle Norge, og bidrar til økt kunnskap, forståelse og toleranse.

© 2019 Minotenk
Designet og utviklet av Ivar Simonsen

Kontakt

Følge oss