Dialogmøte: «Innvandrermannen» – image og myter

22

FEBRUAR, 2017

Balraj SinghUmar AshrafAbdullah Alsabeehg og Abdirahman Mohamed stilte til dialogmøte om «innvandrermannen».

Så mye fordommer og så mange myter er knyttet til menn med innvandrerbakgrunn. Barnebarn av arbeidere fra Pakistan lever fortsatt med stempel som innvandrer, og ”innvandrer” er for mange blitt synonymt med ”problem”. Mediesaker knytter menn med innvandrerbakgrunn til undertrykking, vold og kriminalitet. Har minoritetsmenn rett og slett et imageproblem?

Hvordan står det egentlig til? Vokser det opp generasjoner med mistenkeliggjorte mørke menn? Kan vi snart vente oss en bevegelse med skamløse menn? Menn som gjør opprør mot alvorlig sosial kontroll og strenge kjønnsroller, og som kjemper for sin egen likestilling? Og ikke minst, er det rom til ham i den offentlige debatten?
Minotenk inviterer til dialogmøte for å gå i sømmene på hvilke utfordringer, fordommer og stereotyper menn med innvandrerbakgrunn må forholde seg til i dag.

 

I panelet:
– Balraj Singh, nestleder i styret til Unge Sikher
– Umar Ashraf, samfunnsdebattant og kommunikasjonsrådgiver
– Abdullah Alsabeegh, politiker med ansvar for kultur og utdanning for Oslo Arbeiderparti
– Abdirahman Mohamed, student og bystyrerepresentant i Asker

Ordstyrer:
Uzma Rana, journalist og student

En minoritetspolitisk tenketank som jobber med problemstillinger og utfordringer knyttet til det flerkulturelle Norge, og bidrar til økt kunnskap, forståelse og toleranse.

© 2018 Minotenk
Designet og utviklet av Ivar Simonsen

Sideoversikt

Hjem
Blog
Prosjekter
Foredrag og workshops
Publikasjoner
Om oss
Ansatte og Styret
Kontakt