Bokpakker 

Vi har pakketilbud for 5 stk. til 1000,- (200,- per bok), eller klassesett på 30 stk. til 4500,- (150,- per bok) + porto.

For bøker send e-post til post@frekkforlag.no.

Diktbok: Kvinner som hater menn

I den politiske diktsamlingen tar Sumaya Jirde Ali tar utgangspunkt i egne erfaringer og gjør en poetisk utforsking av temaer som likestilling, tilhørighet, religiøsitet og rasisme. Samlingen gjenspeiler hennes samfunnsengasjement og tydelige stemme i den offentlige debatten. Diktene er undrende, kritiske, humoristiske og provoserende.

Sumaya Jirde Ali er, med sine nitten år, høstens mest omtalte samfunnsdebattant. Hun kommer fra Bodø og Somalia, er feminist, spaltist i Klassekampen og redaksjonsmedlem i tidsskriftet VOKS. I år har Sumaya Ali allerede vunnet Radikal Portals skrivekonkurranse om arbeidsliv, og er nominert til Årets Bodøværing 2017.Hun har også blitt drapstruet for sine ytringer og må gå med voldsalarm.

”Med diktsamlingen ønsker jeg å sparke i gang en mer nyansert debatt om det å være ung muslim i Norge. Denne identiteten rommer så mangt, og det er det jeg vil vise med mine dikt.

-Sumaya Jirde Ali

Foredrag og workshops

Kunne du tenke deg et foredrag eller workshop til din skoleklasse, ungdomsgruppe –klubb eller lignende om tematikken fra boken, så ta gjerne kontakt med oss.

Du kan lese mer om hvilke foredrag og workshops vi kan tilby her.