Minotenk på Mannsdagen 2019

19.November markerte vi den internasjonale mannsdagen med arrangement på Tøyen i Oslo. Minotenk som medarrangør bidro under planlegging av dagen, gjennomførte et arrangement og deltok i panelsamtale. Programmet for dagen var variert og hadde som mål å synliggjøre ulike sider ved det å være mann.
Etter å ha hørt Lena Kvarving fra Forsvaret snakke om maskulinitet og mannsrollen, og panelsamtale om psykisk helse blant menn, var det duket for en samtale om hat og fordommer mot muslimske menn. Rådgiver i Minotenk, Lisa Esohel Knudsen ledet samtalen med Maaz Ahmad som problematiserte måten muslimer fremstilles og snakket om i media. Han trakk frem at hat og fordommer mot «de andre» og «andregjøring» ikke er noe nytt, men noe som må bekjempes med kunnskap og dialog.
 
 
 

 

Like etter var det klar for panelsamtale med navnet «Hva skulle du ønske faren din fortalte deg om mannsrollen?»
Rådgiver i Minotenk, Daniel Abimael Skjerve Wensell var en av de som satt i panelet ledet av Kaveh Rashidi. Her ble farsrollen et sentralt spørsmål.
 
 

Vi er svært fornøyde med hvordan dagen gikk og takker for samarbeidet med Sex og Samfunn, Reform og FRI!

Nrk tok også turen innom arrangementet! Innslaget på Kveldsnytt kan du se her

 

Foredrag og workshops

Kunne du tenke deg et foredrag eller workshop til din skoleklasse, ungdomsgruppe –klubb eller lignende om tematikken fra boken, så ta gjerne kontakt med oss.

Du kan lese mer om hvilke foredrag og workshops vi kan tilby her.

 

 

 

© 2019 Minotenk
Designet og utviklet av Ivar Simonsen

Kontakt

Adresse: Torggata 1, 0181 Oslo
E-post:  post@minotenk.no
Organisasjonsnr: 924 978 112

Følge oss