Bokpakker

Enkeltbøker kan bestilles fra nettbokhandlere.

Vi har i tillegg pakketilbud for 5 stk. til 1000,- (200,- per bok), eller klassesett på 30 stk. til 4500,- (150,- per bok) + porto.

For bøker send e-post til post@frekkforlag.no.

Bok: Skal liksom liksom-passet ditt bety noe?

​Hvordan er det å vokse opp og bære begrepet «integrert» på ryggen? Hva er typisk norsk, hva er rasisme og hvordan er det å få din verdi regnet på i kroner og ører? 

I tekstsamlingen forsøker 10 samfunnsdebattanter å gi svar på disse spørsmålene.

Boken er en kjærlighetserklæring til Norge, med en kritisk twist, og handler om hvordan det er å vokse opp som bindestreksnorsk. Tekstene er skrevet med tanke på å være tilgjengelige også for ungdom og unge voksne.

 

Bidragsyterne til boka er Saqib Razaq, Sumaya Jirde Ali, Muniba Ahmad, Julie Ræstad Owe, Fatema Al-Musawi, Nora Mehsen, Pamir Ehsas, Linn W. Firdaous Nikkerud, Harvir Kaur og Mori Diakite.

 

Filmer

I anledning boklansering av Skal liksom liksom-passet ditt bety noe? lanserte vi flere filmer som formidlet budskap fra tekstene i boka. De kan du finne her:

Linn Firdaous Nikkerud – Vær som Khadidja

Mori Diakite – Barn av multikulturalismen

Julie Ræstad Owe – Like barn leker fortsatt best

Fatema Al-Musawi – Stolthet og PRIDE

Saqib Razaq – Et liv med brunost og tikka masala

Foredrag og workshops

Kunne du tenke deg et foredrag eller workshop til din skoleklasse, ungdomsgruppe –klubb eller lignende om tematikken fra boken, så ta gjerne kontakt med oss.

Du kan lese mer om hvilke foredrag og workshops vi kan tilby her.