Vi ønsker Ibrahim Mursal velkommen til teamet

 

Vi har gleden av å ønske Ibrahim Mursal velkommen til Minotenk-teamet. Ibrahim skal jobbe med å utvikle videoer med utgangspunkt i iLove 2 – seksuell helse (2019). Videoene skal kunne brukes i skolen og belyse tabuer, kjønnsroller, forventinger, kultur og religion, grensesetting, ære/skam, psykisk helse, funksjonsvariasjon og seksuell orientering på en nyansert og inviterende måte.

Ibrahim er filmskaper og skribent. Etter endt utdannelse som oljeingeniør fulgte han lidenskapen sin innen film, og laget 3 kortfilmer og hans prisbelønte debutfilm The Art of Sin (2020). Mursal liker å utforske begrepet identitet i filmene sine, og utnytter sin mangfoldige bakgrunn for å finne historiene han forteller.

Han har tidligere bidratt til Minotenk-bøkene iLove 2 – seksuell helse og Hva tenker du om likestilling? (2020) som han skrev sammen med Haboon Hashi. 

 

Foredrag og workshops

Kunne du tenke deg et foredrag eller workshop til din skoleklasse, ungdomsgruppe –klubb eller lignende om tematikken fra boken, så ta gjerne kontakt med oss.

Du kan lese mer om hvilke foredrag og workshops vi kan tilby her.

 

 

 

© 2019 Minotenk
Designet og utviklet av Ivar Simonsen

Kontakt

Adresse: Torggata 1, 0181 Oslo
E-post:  post@minotenk.no
Organisasjonsnr: 924 978 112

Følge oss