Har du lyst til å lykkes med å starte egen virksomhet? 

Denne høsten arrangerer vi en 3-dagers forskole i gründerskap sammen med Startup Migrants.

Som følge av koronakrisen og viktigheten av å få stimulert økonomien og skape nye arbeidsplasser, har Minotenk og Startup Migrant organisert hele fire forskoler i gründeretlablering de neste månedene.

De siste måneders debatt om rasisme og diskriminering har også kastet lys over det faktum at det er svært lite mangfold blant ledere i omtrent alle områder av det norske samfunnet. Dette gjør seg gjeldende i alt fra idrett, kultur, media- og kommunikasjonsbransjen, næringsliv og offentlig sektor. Minotenk mener gründerskap er en nøkkel til å endre dette, og satser derfor stort! Les daglig leder i Minotenk, Linda Noor, sin kronikk om viktigheten av mangfold på gründerscenen og blant ledere.

Forskolene er et intensivkurs i gründerskap på tre dager. Målet er at du skal treffe mennesker som kan hjelpe deg å lykkes.

Du blir kjent med nøkkelpersoner fra økosystemet i Oslo, lærer litt om hvordan lage en pitch-deck, hvorfor det er viktig å velge riktig selskapsform og få seg en regnskapsfører.

Du får kunnskap om bedriftsetableringer og finner ut hvilke mennesker og organisasjoner som kan hjelpe videre med forretningsideen din.

Søk plass til den første forskolen!

Les mer om innhold og de ulike samlingene her: forskole.no

Og om vår samarbeidspartner Startup Migrants her.

Foredrag og workshops

Kunne du tenke deg et foredrag eller workshop til din skoleklasse, ungdomsgruppe –klubb eller lignende om tematikken fra boken, så ta gjerne kontakt med oss.

Du kan lese mer om hvilke foredrag og workshops vi kan tilby her.

En minoritetspolitisk tenketank som jobber med problemstillinger og utfordringer knyttet til det flerkulturelle Norge, og bidrar til økt kunnskap, forståelse og toleranse.

© 2019 Minotenk
Designet og utviklet av Ivar Simonsen

Kontakt

Følge oss